Известие

Collapse
No announcement yet.

FUN!!!- Моля Без Коментари!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Дядо отива при младо момиче на улицата и пита:
    - Девойче, какво ще стане, ако се направи минет на слона?
    - Не знам дядо.
    - Ще има сперма.
    - А какво ще има, ако се направи минет на зебрата.
    - Не знам дядо.
    - Ще има сперма.
    - А какво ще има, ако се направи минет на дядо.
    - Знам дядо ще има сперма.
    - ... aaa, ще има и шоколадче .
    Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

• По последни данни, най-популярни имена за новородените момиченца в Белград и Багдад са Катрина и Рита.
      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
      CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

• http://www.rukola.com/dojencek.html
        '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
        '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
        '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

• Малко офис карикатури:

Alfa Romeo 156 2.0 T. Spark
          2003 Honda CBR 954 RR

Comment

• Докторе, защо?

- Докторe, когaто искам да правя секс с жена си, членът ми винаги гледа към обувките.
            - Ми залепете обувките на тавана. Следващия.

- Докторе, бременна съм а плодът лежи някак неестествено.
            - На къде се извърта плода?
            - Ми ту на ляво, ту на дясно, все едно иска да види какво имам в джобовете.
            - Каква ви е националността?
            - Еврейка.
            - Следващия.

- Докторе, да ви се оплача, страхувам се постоянно и то без видима причина..
            - Сестра, дайте и разхлабително. Изпихте ли го? Вече имате. Следващия.

- Докторе, абе от тая сутрин пикая на две струйки.
            - Дядо, разкопчавай си копчето на дюкяна..Следващия.

- Докторе, имам суха кашлица.
            - Пий олио. Следващия.

- Докторе, имам постоянен дрисък, по двадесет пъти на ден ходя по голяма нужда. Писнами ту да влизам, ту да излизам от тоалетната..
            - Сестра, разхлабително. Вече няма да излизаш. Следващия.

- Докторе, всяка сутрин намирам във влагалището си пощенски марки, вижте цял албум вече имам.
            - Това не са марки а етикети от банани. Сестра дайте и направление към очен лекар. Следващия.

- Докторе, да ви се оплача. В последно време всички ме пренебрегват ...
            - Следващия.

- Докторе, бачкам като кон, ям като прасе и се изморявам като куче, какво да правя?
            - Идете на ветеринар. Следващия.

- Докторе, пожълтяха ми зъбите.
            - На жълто върви кафява вратовръзка, ще ви отива. Следващия.

- Докторе, когато кихам изпитвам оргазъм, какво да правя??
            - Смъркай тютюн. Следващия.

- Докторе, помогнете ми, аз съм вече на 25, а още нямам косми на интимните части. Какво да правя??
            - Колко пъти седмично правите секс?
            - Амиии 30-40
            - Следващия.

- Докторе, члена ми е изкривен на ляво, помогнете
            - Мастурбирате ли?
            - ... ??? НЕ!!!
            - Съжалявам не мога да ви помогна. Следващия.
            - А ако мастурбирам?
            - Ми смени ръката.

Comment

• я скивайте бабето:
              http://media.skoopy.com/vids/vid_00782.wmv

Comment

• http://bikerz.netissat.bg/viewtopic.php?t=1197
                '93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
                '98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB

Comment

• Корпоративен Урок 1:

Мъж влиза под душа, докато съпругата му точно привършва със своя, когато на външната врата се позвънява. Жената набързо увива една кърпа около себе си и тича да отвори. Отвън стои Боб - съседът. Преди да е казала и една дума, той предлага "Ще ти дам 800$ ако свалиш тази кърпа!". След като помислила за момент, жената свалила кърпата и застанала гола пред Боб. Секунди по-късно той й връчил 800$ и си тръгнал. Жената се загърнала отново и се върнала в банята. "Кой беше?" - попитал съпругът й. "Боб - съседът" - отговорила тя. "Чудесно!", казал мъжът, "Спомена ли нещо за 800-те долара, които ми дължи?"

Бизнес Поука: Ако навреме споделите с акционерите си важна информация, отнасяща се до кредит и риск, бихте могли да избегнете изобличаване.

Корпоративен Урок 2:

Свещенник предложил на монахиня да я откара до манастира. В един момент, тя скръстила крака, така че единият й крак се оголил. Отецът едва не катастрофирал. След като овладял колата, той леко прокарал ръката си по крака й. "Отче, припомнете си Псалм 129" - казала монахинята. Свещенникът отдръпнал ръката си. Но малко по-късно, докато сменял скорости, той отново поставил ръката си върху крака й. "Отче, припомнете си Псалм 129" - казала монахинята отново. "Прости плътската ми слабост, сестро" - извинил се отецът. След като пристигнали в манастира, монахинята се прибрала. Свещенникът бързо изтичал в църквата за да погледне Псалм 129. Същият гласял: "Давай напред и търси, нагоре ще откриеш благоденствие."

Бизнес Поука: Ако не сте добре информирани в професията си, рискувате да пропуснете чудесни възможности.

Корпоративен Урок 3:

Търговският представител, деловодителката и управителят на фирма отиват да обядват заедно. По пътя намират старинна маслена лампа. Разтриват я и отвътре се появява един Джин. "Ще изпълня по едно желание на всеки от вас" - казва той. "Първо аз! Първо аз!" - скача деловодителката - "Искам да бъда на Бахамите, да карам джет, без да се интересувам от нищо". Пуф! И изчезнала. "Сега аз! Сега аз!" - крещи търговският представител - "Искам да бъда в Хавай, да разпускам на плажа с личен масажист, безкраен запас от коктейли и любовта на моят живот". Пуф! И той изчезнал. "Твой ред е" - казал Джина на управителя. "Искам тези двамата обратно на работните места след края на обедната почивка" - отговорил той.

Бизнес Поука: Винаги оставяйте първата дума на шефа.

Корпоративен Урок 4:

Гарванът седял по цял ден на дървото, без да прави нищо. Заекът го попитал - "Мога ли и аз като теб да седна и да не правя нищо по цял ден?". "Разбира се, защо не" - отговорил гарванът. И така, седнал заекът на земята и си почивал. Унесъл се, една лисица искочила от храстите и го изяла.

Бизнес Поука: За да седите без да правите нищо, трябва да сте на висока позиция.

Корпоративен Урок 5:

Пуякът разговарял с бика. "Как ми се иска да полетя и да кацна на това дърво" - въздишал той - "но не ми достига енергия за да махам толкова силно с крила". "Защо не клъвнеш малко от фекалиите ми" - предложил бикът - "те са силно енергийни и хранителни". Пуякът се надвесил над една от неговите купчинки и не след дълго открил, че бикът е прав - вече имал енергия и успял да достигне най-долният клон на дървото. На следващият ден, след като си похапнал още от чудодейната смес, той кацнал на по-горният клон. Най-сетне, няколко дни по-късно, пуякът гордо се перчил и вдигал врява от върха на дървото. Не след дълго бил забелязан от фермера, който го свалил с един изстрел на пушката си.

Бизнес Поука: Bullshмt might get you to the top, but it won't keep you there.

Comment

• Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

• След приключване на жътвата от Земеделска кооперация "Урожай" наградили бай Иван комбайнера с нови цървули, 20 лв. и еднодневна екскурзия до София.
                      Върви си бай Иван из столицата, разглежда разните чудесии, но нищо не му лови окото - вече бил виждал всичко по телевизията. По едно време гледа надпис "Маникюр - педикюр".
                      "Те тука ще е", рекъл си той и влязъл. Разгърнал портофелчето:
                      - Момиче, искам да си купя един маникюр-педикюр!
                      Видяла го маникюристката, че е от село, бръкнала по-надълбоко в портфейла му, па му казала:
                      - Иди, чиче, в оная кабина, съблечи се и ме чакай.
                      Съблякъл се той, тя дошла, изчукала го едно хубаво и го пуснала да си ходи по живо - по здраво.
                      Харесало му на бай Иван, решил следобяд да иде пак там. На смяна било друго момиче, ама той - нали вече знае какво е - смело поискал маникюр-педикюр. Момичето му оправило ноктите на ръцете и краката, взело му таксата и го изпроводило.
                      След това бай Иван обяснява на село какво е видял в столицата:
                      - София - град като град, малко по-голям от Дряново. Шарении много, ама сме ги гледали по телевизията. Само "Маникюр - педикюр" не бях виждал.
                      - Е, па що ще е т'ва?
                      - Остави се, брате! Предобед ми насадиха дамски пеперудки; следобед ми орязаха ноктите, та не може и да се почеша...
                      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Подсещаща бележка на момче да купи подарък на приятелката си :

"Да купя на дзвера плюшена гад"

'93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
                        '98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB

Comment

• Най-краткият виц в България:
                          "Двама министри се срещат в трамвая."

===========================================

Две американски танкови дивизии водили ожесточено сражение с осем федеини на Садам. На края арабите били пленени. Командващият дивизията офицер започнал да разглежда непримиримия враг. Всички били ниски, черни и мустакати - типични араби. Само последният боец бил рус, синеок, висок един и деветдесет. Офицерът толкова дълго оглеждал това чудо на генетиката, че войникът не се стърпял и извикал:
                          - Ну, что же? Араб не видел?

===========================================

В Париж тече културен симпозиум. На вратата стои човек от охраната и проверява пропуските. Към него се приближава старец:
                          - Здравейте, аз съм за симпозиума...
                          - Вашият пропуск, моля...
                          - Знаете ли, аз го забравих в хотела. Аз съм Пикасо...
                          - А, как ще го докажете?
                          Старецът вади един фулмастери и рисува на стената гълъб...
                          - Влезте моля...
                          След известно време към вратата приближава друг мъж.
                          - Аз съм за симпозиума...
                          - Пропуска, моля!
                          - Забравил съм го, но аз съм българският културен министър...
                          - Трябва да го докажете! Ето например Пикасо нарисува ей оня гълъб на стената...
                          - А, кой е Пикасо?
                          - Влезте моля...
                          Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                          ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• Просто не- човешко.
                            Добро разсъждение по темата за ... абе вие си знаете любимата ми тема

http://e-bane.net/modules.php?name=News ... e&sid=1712
                            Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                            ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• e това е писмо за раздяла

http://hardwarebg.com/forum/showthread.php?t=65162
                              2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                              CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

• Английски в три урока:
                                Първи урок, английски за начинаещи:

"Три вещици разглеждат три часовника "Суоч". Коя от вещиците кой
                                часовник разглежда?"

А сега на английски!

Three witches watch three swatch watches. Which witch watches which swatch
                                watch?

Втори урок, английски за напреднали:

"Три вещици-травеститки разглеждат три бутона на часовници "Суоч".
                                Коя от вещиците-травеститки кой бутон на часовниците "Суоч" разглежда?"

А сега на английски!

Three switched witches watch three Swatch watch switches. Which switched
                                witch watches which Swatch watch switch?

Трети и последен урок, английски за абсолютни професионалисти:

"Три швейцарски вещици-кучки, които имат желание да си сменят пола,
                                разглеждат три бутона на часовници "Суоч". Коя от швейцарските
                                вещици-кучки, които имат желание да си сменят пола, кое бутонче на
                                часовниците "Суоч" разглежда?"

А сега на английски!

Three swiss witch-bitches, which wished to be switched swiss witch-bitches,
                                watch three swiss Swatch watch switches. Which swiss witch-bitch, which
                                wishes to be a switched swiss witch-bitch, wishes to watch which swiss
                                Swatch watch switch?
                                Alfa Romeo 156 2.0 T. Spark
                                2003 Honda CBR 954 RR

Comment

Working...
                                X